Begeleiding

Door begeleiding in te schakelen, krijgt u extra ondersteuning in het maken van afspraken. U kunt kiezen voor:

Webinar

Een praktische online-bijeenkomst met een mediator van e-echtscheiding. Tegelijkertijd zijn meerdere mensen ingelogd en u neemt anoniem deel. Het webinar bestaat uit een presentatie waarin we de verschillende onderwerpen toelichten; zoals bijvoorbeeld de opties ten aanzien van een koopwoning, alimentatieberekening en het invullen van een ouderschapsplan. Ook heeft u de mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Wanneer: U wilt gebruik maken van extra online ondersteuning. In dit geval krijgt u online algemene toelichting in groepsvorm. U kunt ook op een later tijdstip (als u al uw diensten hebt ingekocht) het webinar inschakelen

Online gesprek

Een persoonlijk online gesprek met een mediator van e-echtscheiding met u en uw ex-partner over een specifieke vraag of onderwerp.

Wanneer: U wilt gebruik maken van extra online ondersteuning. U kiest ervoor om dit via een persoonlijk online gesprek te doen. Ook als u al eerder diensten hebt ingeschakeld, kunt u ten alle tijde een onlinegesprek aanvragen.

Service

Naast begeleiding, biedt e-echtscheiding u ook service. Wij kunnen voor u een alimentatieberekening maken; en wij bieden u de mogelijkheid bij u thuis langs te komen, voor het tekenen van de stukken.

ga naar service