Lees hier diverse ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan

reviews e-echtscheiding.nl

“Yvonne heeft ons bijzonder goed begeleid in een ontzettend moeilijke tijd. Naast de financiële en juridische kant van de scheiding is er voldoende ruimte geweest voor het emotionele deel. Zij maakte samen met ons de weg in de emotie vrij om samen tot goede afspraken te komen. Hiermee kunnen wij nu samen als ouders voor onze kinderen verder. Ik heb de mediation als zeer professioneel, begripvol en onpartijdig ervaren.”

Sandra uit Oud-Beijerland
reviews e-echtscheiding.nl

“Wij hebben de begeleiding als zeer fijn ervaren. Ondanks de lastige beslissingen die genomen moesten worden. We werden daarin goed begeleid in wat wel en niet mogelijk was en wat wettelijk moet. En waar je vanaf mag wijken. Professioneel met aandacht voor emotie.”

Erik uit Waalwijk
reviews e-echtscheiding.nl

“Mijn ervaring met Yvonne is dat zij haar beroep uitoefent zoals je alleen maar kunt wensen: Kundig, empathisch, accuraat, vriendelijk, geduldig, communicatief sterk en daarnaast heeft ze humor.”

Annemarie uit Gorinchem
reviews e-echtscheiding.nl

“Ik wilde sneller door de procedure heen dan mijn man, maar de mediator heeft dat goed aangevoeld en goed gemiddeld.”

Corinne uit Nuland
reviews e-echtscheiding.nl

 “Alles is en wordt goed geregeld. Bedankt voor alles Ron Philippens. Vriendelijke groet, Ferdy Hoekstra.”

Ferdy Hoekstra uit Woerden
reviews e-echtscheiding.nl

“Een vakman die netjes en kundig te werk gaat. Fijne gesprekken gehad en alles zeer goed gegaan. Omdat ik het soms moeilijk vond, legde hij het nogmaals uit. Dank je wel voor alles. Groetjes Diana Timmermans."

Diana Timmermans uit Oss
reviews e-echtscheiding.nl

“Alles is volgens afspraak gegaan en heel goed verlopen. Ik ben heel erg tevreden over het verloop en zal Ron Zeker aanbevelen bij anderen.”

Tamara uit Woerden
reviews e-echtscheiding.nl

“Mijn ex-partner en ik waren er zelf al uit wat de verdeling betreft. Het financieel gedeelte hadden wij uitbesteed aan een voor ons bekend financieel adviseur. Ron heeft voor ons de scheiding geregeld tegen een goed tarief. Hij heeft het keurig en op tijd geregeld.  Ron is kundig, eerlijk en zakelijk. Daar houd ik van.”

Regina uit Utrecht
reviews e-echtscheiding.nl

"De duidelijke en transparante opstelling van dhr. Phillipens gaf ons vertrouwen om op een evenwichtige manier door het mediationproces heen te komen. Voldoende ruimte voor vragen, en toch ook voldoende ´zakelijk´ omdat een aantal afspraken ook in een ´zakelijke´ context gemaakt moesten worden. Door de prettige en neutrale opstelling van de mediator konden wij onze vragen helder krijgen, en tot goede gezamenlijke afspraken komen. Dank hiervoor!”

J. uit IJsselstein
reviews e-echtscheiding.nl

“Onze scheiding is dankzij Yvonne op deskundige wijze geregeld. Het was erg prettig dat er oog en aandacht was voor zowel de zakelijke als de emotionele kant daarvan. Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen!”

Petra uit Tienhoven
reviews e-echtscheiding.nl

Rianne uit Werkendam: “Yvonne is een geweldig fijne mediator voor ons. Voor beide partijen had ze duidelijke en goede oplossingen. Ook de valkuilen naar elkaar toe heeft ze benoemd en daar hebben we allebei veel aan gehad.”

Rianne uit Werkendam
reviews e-echtscheiding.nl

“Heel fijn geholpen op alle gebied! Stap voor stap door het hele proces geleid. Zeker een aanrader! Er zijn toch een hoop zaken waar je totaal geen weet van hebt, we zijn heel deskundig geholpen!”

Anoniem
reviews e-echtscheiding.nl

“Ik kan niet anders zeggen dan dat Mvr vd Berg erg betrokken was. Eenieder de ruimte gaf. Een vakkundige dame. En erg vriendelijk!”

Haydie uit Leerdam
reviews e-echtscheiding.nl

 “Ondanks het verdriet zijn we er door de hulp van Ron goed uitgekomen.”

Anouk uit Gorinchem
reviews e-echtscheiding.nl

 “Fantastisch geholpen, zeer professioneel, meedenkend, zorgvuldig en vakkundig!”

Danielle
reviews e-echtscheiding.nl

“Alles werd duidelijk uitgelegd, geen partij trekking, een duidelijke communicatie.”

 Henri uit Schijndel
reviews e-echtscheiding.nl

 “Ron neemt veel zorgen weg en geeft aandachtspunten aan waar je zelf niet aan denkt. Heeft verstand van zaken en geeft duidelijke uitleg over de financiële situatie. Top geregeld!”

Jeanette uit Numansdorp

Heb je vragen, of wil je online scheiden?

Neem dan contact op!