In 5 eenvoudige stappen uw scheiding geregeld

 1. U bepaalt wat nodig is om de scheiding te regelen.
  Wij geven aan wat u wettelijk verplicht bent te regelen. Daarnaast bepaalt u zelf welke extra services en ondersteuning u nodig heeft; zoals een alimentatieberekening of een webinar voor extra toelichting. Op basis hiervan ontvangt u een prijsopgave. Gaat u akkoord met deze offerte, dan gaat u over tot betaling.
 2. U ontvangt een persoonlijke inlogcode.
  Wij leveren u de stukken (het convenant en als u minderjarige kind(eren) heeft het ouderschapsplan) die u nodig heeft met daarbij een handige invulinstructie.
 3. U maakt samen afspraken en vult de documenten in.
  Als u gebruik maakt van extra ondersteuning (zoals het webinar of het online gesprek) schakelt u deze in.
 4. Uw stukken worden door onze deskundigen gecontroleerd.
  Mochten er nog zaken ontbreken of onduidelijk zijn, dan krijgt u hierover terugkoppeling van ons.
 5. Uw scheiding wordt ingediend bij de rechtbank.
  Dit wordt gedaan door de advocaat die samenwerkt met e-echtscheiding. U wordt hier schriftelijk over geinformeerd. Uw scheiding is nu geheel afgerond.

Handige invulinstructie

U ontvangt een handige toelichting met praktijkvoorbeelden, zodat u in staat wordt gesteld alles goed in te vullen. De invulinstructie is opgesteld door de mediators van e-echtscheiding. De mediators hebben ruime ervaring in het maken van afspraken, die werken in de praktijk.

Uitgangspunt in de afspraken: waar heeft u beiden recht op, wat zijn de rechten en plichten vanuit de huwelijkse staat en hoe komt u elkaar tegemoet.

Ga naar uitleg pakketten