Simpel scheiden. Ons doel is het voor u zo simpel en eenvoudig te maken als mogelijk. Let wel, dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Simpel scheiden – hoe?

• U krijgt overzicht over wat u moet regelen en hoe u het moet regelen.

Voorbeeld: heeft u kinderen, dan moet er een ouderschapsplan opgesteld worden. In het basisstuk (het convenant) wordt alles stap voor stap bij langs gegaan. Bijvoorbeeld pensioenen en uw financiën.

• Wij lichten u voor over hoe u het precies moet afhandelen.

Voorbeeld: u wilt een eigen woning in de verkoop doen? Wij geven aan wat de stappen zijn, die u moet zetten en wat u moet vastleggen in het convenant.

• Alleen regelen, wat voor u relevant is.

Voorbeeld: Heeft u een huurhuis, dan komen er in het scheidingsconvenant alleen afspraken over uw huurhuis (wie blijft er wonen en vanaf welke datum gaat u apart wonen?). Alle zaken ten aanzien van een koopwoning slaat u over.

• Uw keuzes worden gecheckt.

Voorbeeld: u spreekt een bepaalde verdeling af over uw financiën. Wij checken of dit kloppend is, recht doet aan beide partijen en in het wettelijke kader valt.

• Uw scheiding wordt juridisch afgehandeld.

Nadat wij de stukken gecheckt hebben, levert onze advocaat de stukken in bij de rechtbank. Op deze manier wordt alles compleet geregeld.

Ga naar: hoe werkt online scheiden?