E-echtscheiding bestaat uit:

Yvonne van den Berg

Yvonne van den Berg is sinds een aantal jaren werkzaam als scheidingmediator. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van stellen en in de juridische kant van scheidingen. Yvonne heeft een coachingsachtergrond en ook is zij een aantal jaren werkzaam geweest in de financiele dienstverlening.

Yvonne van den Berg is scheidingmediator bij e-echtscheiding en begeleidt het online scheidingproces. Haar drijfveer is het goed en zorgvuldig regelen van een scheiding, zodat mensen het elkaar weer mogelijk maken verder te gaan.

mr. Peter Wieringa

mr. Peter Wieringa is advocaat. Hij is advocaat sinds 1999 en heeft sinds 2010 zijn eigen advocatenkantoor in Zaandam: Kalf Advocatuur. Het kantoor is kleinschalig en daardoor laagdrempelig en toegankelijk. De specialisaties zijn onder andere erfrecht, arbeidsrecht en personen- en familierecht, waarbij echtscheidingen een groot aandeel zijn. Peter heeft zeer ruime ervaring met echtscheidingen en alle randzaken die hierbij komen kijken.

Peter Wieringa is betrokken bij de continue kwaliteit en zorgvuldigheid van de echtscheidingen, die plaatsvinden bij  e-echtscheiding. Ook verzorgt hij de juridische afhandeling van de scheidingen.

Elise Timmer

Elise Timmer is sinds enkele jaren werkzaam bij een scheidings-mediation buro, waar zij ook de administratie en communicatie verzorgt.

Zij is eerste aanspreekpunt voor klanten. Ook verzorgt zij de website en is verantwoordelijk voor de administratie. Drijfveer e-echtscheiding: online scheiden is een dienst, die goed bij deze tijd past: mensen zo faciliteren, door goede en duidelijke informatie, dat je online zelf alles kunt regelen. Doel is dat dit zorgvuldig en deskundig gebeurt.

Drs. ing Claudia Wieringa

Claudia Wieringa is sinds 2011 gecertificeerd register mediator en en heeft sinds 2012 Kalf Mediation opgericht. Naast haar werkzaamheden in het bedrijfsleven is zij werkzaam bij Kalf Advocatuur voor de algemene ondersteuning en de financiële tak.

Zij is bij e-echtscheiding verantwoordelijk voor de logistiek van de documenten en de voortgang. Ook draagt zij zorg voor een correcte juridische afhandeling van de scheidingen bij e-echtscheiding.